Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

OsloLogopedene består av syv erfarne logopeder. Vi holder til sentralt på Majorstua. Les om våre fagområder


Jorunn Fiveland

Jorunn Fiveland                Logoped MNLL

Tlf: 911 36 139

Jorunn@oslologopedene.no 

Utdannet musikkpedagog fra Barrat Dues musikkinstitutt og logoped fra spesiallærerhøyskolen på Hosle. Arbeidet ved kommunale musikkskoler, Barnenevrologisk seksjon på Rikshospitalet, TAKO-senteret og Logopedisk Institutt.

Arbeidsområder: 

Spesialist på stemme, presentasjon og uttale hos voksne med stemmekrevende yrker som f.eks. sangere, skuespillere, lærere og foredragsholdere.

Katrine Kvisgaard

Katrine Kvisgaard            Logoped MNLL/cand.ed

Tlf: 482 69 236

Katrine@oslologopedene.no 

Utdannet logoped/cand.ed fra Universitetet i Oslo (2002) og allmennlærer fra Høyskolen i Oslo (1997). Har arbeidet på Lovisenberg sykehus og ved Sentrum Logopedi. Nasjonal fagveileder i logopedi i ParkinsonNet. Leder i Norsk Logopedlag fra 2022.  

Arbeidsområder:

Parkinsons sykdom og atypisk parkinsonisme, andre nevrologiske sykdommer som fører til tale- og kommunikasjonsvansker, afasi, taleapraksi, og dysartri.

Jannicke Vøyne

Jannicke Vøyne                Logoped MNLL

Tlf: 995 77 269

Jannicke@oslologopedene.no 

Utdannet ved Universitetet i Oslo, master i spesialpedagogikk med fordypning i logopedi. Har arbeidet på fagsenter i bydel i Oslo og ved Barnehabiliteringen ved Ullevål sykehus. Praksisveileder ved Universitetet i Oslo. 

Arbeidsområder:

Afasi, språk- og talevansker, taleapraksi, dysartri, kommunikasjonsvansker hos barn med nevrologiske tilstander, spise- og svelgevansker.

Malin Ude von Schantz Logoped MNLL/cand.ed

Tlf: 400 67 319

Malin@oslologopedene.no 

Utdannet logoped/Cand.ed ved Universitetet i Oslo. Har jobbet ved Oslo Universitetssykehus, avd. Aker. Erfaring fra Oslo Voksenopplæring, PPT og Logopedisk Institutt. Praksisveileder ved Universitetet i Oslo.

Arbeidsområder:

Afasi, taleflytvansker, språk- og uttalevansker, spise- og svelgevansker og andre nevrologiske tilstander hos barn og voksne.


Jorunn Fiveland

Mehak Chawla
Logoped MNLL

Tlf: 458 57 154

Mehak@oslologopedene.no

Bachelorgrad i psykologi fra University of Kent, England. Deretter et årsstudium i spesialpedagogikk ved universitet i Bergen, og mastergrad i logopedi ved universitet i Oslo. Ferdigutdannet i 2021 med en 6 års utdannelse. Jobber innen rehabilitering i spesialisthelsetjenesten på Unicare Fram. Har grunnkurs i parkinsons sykdom og medlem av ParkinsonNet - et tverrfaglig nettverk.

Arbeidsområder: 

Hjerneslag, parkinsons sykdom, atypisk parkinsonisme, og andre nevrologiske sykdommer hos voksne som fører til språk, tale, stemme- og svelgevansker.

Hilda Sønsterud

Hilda Sønsterud PhD
Logoped MNLL/cand.ed

Tlf: 951 66 836

Hilda@oslologopedene.no

Utdannet logoped 1998 og fullført embetsstudium i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo (UiO) 2004. Hilda har klinisk spesialisering innen stamming og løpsk tale og er EFS (European Fluency Specialist)-sertifisert. Hun tok sin doktorgrad ved Institutt for psykologi (UiO) innenfor området stammebehandling i 2020.

Arbeidsområder: 

Taleflytvansker (stamming og løpsk tale) og språkvansker.

Jorid Løvbakk

Jorid Løvbakk
Logoped MNLL/cand.ed

Tlf: 928 26 502

Jorid@oslologopedene.no

Utdannet logoped/cand.ed. fra Universitetet i Oslo (1995/2001 og musikkbarnehagelærer og sangpedagog fra Barratt Dues Musikkinstitutt (1987-1991). Har jobbet på stemmeteamet ved Bredtvet kompetansesenter/Statped siden 1995 og jobber fortsatt der. Jobber som logoped i NRK og veileder journalister som jobber i TV og radio.

Arbeidsområder: 

Alle typer stemmevansker, og veiledning innen framføring og presentasjoner.

Du finner oss her