Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

OsloLogopedene består av syv erfarne logopeder. Vi holder til sentralt på Majorstua. Les om våre fagområder


Jorunn Fiveland

Jorunn Fiveland  Logoped MNLL

Tlf: 911 36 139

Jorunn@oslologopedene.no 

Utdannet musikkpedagog fra Barrat Dues musikkinstitutt og logoped fra spesiallærerhøyskolen på Hosle. Arbeidet ved kommunale musikkskoler, Barnenevrologisk seksjon på Rikshospitalet, TAKO-senteret og Logopedisk Institutt.

Arbeidsområder: 

Spesialist på stemme, presentasjon og uttale hos voksne med stemmekrevende yrker som f.eks. sangere, skuespillere, lærere og foredragsholdere.

Katrine Kvisgaard

Katrine Kvisgaard Logoped MNLL/Cand.ed

Tlf: 482 69 236

Katrine@oslologopedene.no 

Utdannet logoped/cand.ed fra Universitetet i Oslo (2002) og allmennlærer fra Høyskolen i Oslo (1997). Har arbeidet på Lovisenberg sykehus og ved Sentrum Logopedi. Veileder i logopedi i ParkinsonNet Oslo. 

Arbeidsområder:

Parkinsons sykdom og atypisk parkinsonisme, andre nevrologiske sykdommer som fører til tale- og kommunikasjonsvansker, afasi, taleapraksi, dysartri, samt utredning av dysleksi og dyskalkuli.

Jannicke Vøyne

Jannicke Vøyne  Logoped MNLL

Tlf: 995 77 269

Jannicke@oslologopedene.no 

Utdannet ved Universitetet i Oslo, master i spesialpedagogikk med fordypning i logopedi. Har arbeidet på fagsenter i bydel i Oslo og ved Barnehabiliteringen ved Ullevål sykehus. Praksisveileder ved Universitetet i Oslo. 

Arbeidsområder:

Afasi, språk- og talevansker, kommunikasjonsvansker hos barn med nevrologiske tilstander, spise- og svelgevansker.

Malin Ude von Schantz Logoped MNLL/Cand.ed

Tlf: 400 67 319

Malin@oslologopedene.no 

Utdannet logoped/Cand.ed ved Universitetet i Oslo. Har jobbet ved Oslo Universitetssykehus, avd. Aker. Erfaring fra Oslo Voksenopplæring, PPT og Logopedisk Institutt. Praksisveileder ved Universitetet i Oslo.

Arbeidsområder:

Afasi, taleflytvansker, språk- og uttalevansker, spise- og svelgevansker og andre nevrologiske tilstander hos barn og voksne.


Jorunn Fiveland

Mehak Chawla
Logoped MNLL

Tlf: 45 85 71 54

logoped.chawla@gmail.com

Bachelorgrad i psykologi fra University of Kent, England. Deretter et årsstudium i spesialpedagogikk ved universitet i Bergen, og mastergrad i logopedi ved universitet i Oslo. Ferdigutdannet i 2021 med en 6års utdannelse. Jobber innen rehabilitering i spesialisthelsetjenesten på Unicare Fram. Har grunnkurs i parkinsons sykdom og medlem av ParkinsonNet - et tverrfaglig nettverk.

Arbeidsområder: 

Hjerneslag, parkinsons sykdom, atypisk parkinsonisme, og andre nevrologiske sykdommer hos voksne som fører til språk, tale, stemme og svelgevansker.

Du finner oss her